fbpx

Fitness

Filter

Fitness udstyr

Hos Re-Sport finder du alt i kategorien brugt fitness udstyr. Her findes alt, lige fra proteinpulver, brugte bænke og stativer, brugte crosstrainere, brugte løbebånd, brugte romaskiner, brugte stepmaskiner og brugte vægte og andet brugt styrketræningsudstyr. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en bred kategori indenfor brugt fitness udstyr. Det vigtige for os, er at samle alt salg af brugt fitness udstyr. Står du eksempelvis og mangler brugte håndvægte eller et brugt stativ, så vil disse kunne findes under brugt fitnessudstyr.

Når du køber brugt fitness udstyr, så anbefaler vi altid at du ser produktet og i bedste fald prøver og tester produktet inden køb. På den måde har du selv mulighed for at vurdere kvaliteten af produktet. Er dette ikke muligt, så spørg gerne ind til kvaliteten og standen af det brugte stativ, de brugte vægte eller det brugte løbebånd. Heldigvis har fitnessudstyr ry for at holde sig godt. Derfor er der en god mulighed for at gøre en god handel med netop brugt fitness udstyr.

Har du en kommentar eller rettelser, eller endnu bedre, et forslag til en ny kategori eller et styrketræningsmærke vi hos Re-Sport har glemt så skriv endelig. Så vi kan imødekomme og forbedre markedspladsen. Vi ønsker hele tiden at forbedre os og det kan vi kun gøre med din hjælp. Vi håber du finder det du leder efter, eller gør en god handel her hos Re-Sport.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse