fbpx

Fodbold

Filter

Brugt billigt fodbold udstyr

Hos Re-Sport.dk har vi et stort udvalg af brugt billigt fodbold udstyr. Det er både fodboldstøvler, benskinner, fodboldmål, tøj mm. Det kunne også være mål, kegler eller andet træningsudstyr. Det er private personer der sælger fodboldudstyr på re-sport.dk, hvilket giver dig muligheden for at lave en god handel til billige penge. Sportsgrenen er den største i Danmark og stadig voksende. Fodbold spilles året rundt og især med de mange nye kunstgræsbaner, giver det virkelig muligheder til alle fodboldspillere. Det spilles indendørs og udendørs – i frikvarteret i skolegården og flere gange dagligt blandt de professionelle.

En af grundene til at man bør handle brugt er den økonomiske fordel der ligger i udstyret. Oftest kan man finde et godt produkt af høj kvalitet og stadig gøre en god handel. Det kunne også være at man var forældre til børn, som jævnligt skifter fodboldstøvler fordi de simpelthen vokser ud af størrelsen. Derfor kan det være dyrt at købe nye støvler hele tiden. De støvler drengen/pigen så er vokset ud af kan sælges videre på Re-Sport til et andet hold forældre osv. Re-Sport skal tænkes som et sports-community, fordi Re-Sport er lavet til brugerne, og det er brugerne der er med til at definere og forme Re-Sport i fremtiden.

Hvorfor handle brugt?

Når du handler med fodboldudstyr, så vil du altid kunne finde noget som passer til dig. Der findes et hav af varemærker som alle laver forskellige variationer – så chancen for at finde et produkt man godt kan li’ er stor. Faktisk er dette samtidig årsagen til at du skal handle brugt. Det kan være at du spiller bedst i en specifik Nike model fra 2017, men som er udgået af produktion – så kan det være at re-sport.dk’s brugere har den derhjemme og sælger den. På den måde kan du få fat på udstyr, som ikke længere er i produktion.

Faktisk er der endnu en fordel ved at handle brugte fodboldstøvler. Det er der fordi at de fleste støvler som handles privat, er kun brugt ganske få gange og nogle gange sprit nye. Folk skal af med støvlerne eller de var måske ikke som man håbede på i første omgang. Oftest kan der være gode penge at spare hvis man skal have fat i sådan et produkt. Ejeren af støvlen er interesseret i at handle og få byttet støvlen til en mere passende model, og køberen har udset sig modellen som oftest kan fås langt billigere end i butikkerne.

Mere end et par…

Spiller du fodbold jævnligt og måske endda på elite eller ligefrem semi/professionelt plan, så kan det stadig være en fordel at finde støvler på brugt markedet. Det kan det fordi at træningsmængden er så stor at den efterlader et stort slid på støvlen. Så hvis man kun har et par vil disse hurtigt blive brugt og man vil skulle finde nogle nye. Her kan det være en fordel at eje et par forskellige støvler, således du altid har nogle der er i god stand og måske en træningsstøvle. På denne måde så undgår du også en situation, hvor du pludselig skal bruge nogle nye fordi det andet par lige er gået i stykker, og typisk skal nye støvler spilles til og prøves et par gange inden man spiller 90 minutter i støvlen.

Handel brugt billigt fodboldudstyr og skån miljøet

Når du handler hos Re-Sport.dk så bidrager du også til miljøet. Det gør du ved at sælge/købe brugt billigt fodbold udstyr. Det gør du i den forstand at du forlænger levetiden på produktet, og dermed udnytter de ressourcer produktet af lavet af til fulde. Skulle du vælge at købe brugt, erstatter det produkt du køber, et nyt produkt – og er det en stigende tendens vil behovet for og bestillingen af nye fodboldstøvler dale.

På den måde kan man skåne jordens ressourcer og bidrage til miljøet, og i kampen mod overforbrug. Især i Danmark har denne tendens været stigende, og det skal Re-Sport.dk blandt andet være med til at bekæmpe. Danskerne skal ikke være kendt for at ligge 35% over verdensgennemsnittet i forhold til tøj forbrug. Ifølge analyser køber vi hvert år 16 kilo tøj, hvoraf 5 kilo ikke bliver brugt. Tilmed har 80% af det tøj vi smider ud kun opnået 20% af sin levetid.

Der findes mange forskellige grunde til at benytte sig af brugt fodboldudstyr. Men der hvor det virkelig gør en forskel, ikke kun for dig og mig, men for miljøet. Læs mere om herunder, hvordan du kan være med til at gøre livet på jorden et bedre sted. Gå forrest i kampen om et bedre miljø og en forsvarlig forbruger. Sammen kan vi gøre en forskel og det starter lige her på Re-Sport og i din dagligdag generelt. Vær samtidig med til at bestemme hvilket bæredygtigt formål Re-Sport skal støtte hvert år ved overskud.

Høj kvalitet – lav pris

Udover at gøre en god gerning – så kan de priser du finder hos re-sport.dk, ikke findes andre steder. Brugt fodbold udstyr handles mere og mere. Det kan eksempelvis være at du er på udkig efter en bestemt støvle, som du er glad for og som er udgået af produktion. Det kunne også være at du har lyst til at prøve en ny model eller et andet brand. Der er mange produkter i omløb og interessen falder aldrig. Det samme ved butikkerne. Af den grund tillader de sig at tage høje beløber for produkterne.

Fodboldtrøjer

Re-sport har også fodboldtrøjer på siden. Hvis du er fan og mangler en ny klubtrøje, vil vi anbefale du tjekker re-sport ud inden du køber en ny. Vi har masser af forskellige trøjer nye som gamle. Det kan også være du er heldig at finde en retro trøje, der minder dig tilbage til en storhedstid.
Fælles for ovenstående er, at udstyret eller tøjet som sælges, kan have stor værdi hos en anden part og typisk har en lang levetid. Støvler, benskinner og andet fodboldrelateret udstyr er produkter, som laves med stor kvalitet og kan holde til meget. Du kan altså finde dit brugt fodbold udstyr hos Re-Sport.dk

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse