fbpx

Golf

Filter

Brugt golf udstyr

Hos Re-Sport finder du alt indenfor brugt golfudstyr. Det er alt fra en brugt driver til brugte golfvogne, brugte golfsæt og brugte golfure. Du kan gøre en særdeles god handel både som køber og sælger i kategorien brugt golfudstyr, blandt andet fordi at brugt golfudstyr holder sig godt og fordi at kvaliteten generelt er rigtig høj.

Der findes tonsvis af brugt golfudstyr, som ikke længere bruges eller stort set ikke er blevet brugt, der kan gøre stor glæde hos anden part. Uanset om du er på udkig efter et brugt golfsæt eller en brugt wedge, så har du muligheden for at finde det hos Re-Sport. De typiske sælger og køber i kategorien kan ses nedenfor.

  • Re-Sport golfbrugere

En sælger kunne typisk være

  • En golfspiller som ville prøve et andet mærke eller veksle imellem forskellige køller og jern.
  • En golfspiller som ikke længere skal bruge sit sæt og som vil sælge det videre.
  • En golfspiller som ligger inde med et splinternyt golfsæt, driver eller andet brugt golfudstyr.

En køber kunne typisk være

  • En golfspiller der eksempelvis leder efter et begyndersæt, og skal lære at spille golf.
  • En golfspiller der leder efter et specifikt produkt og kender til de forskellige mærker.
  • En golfspiller der står og mangler et godt produkt hurtigt og ikke ønsker at købe fra nyt.
  • En golfspiller der gerne vil gøre en god handel

Nogle af de ting du skal være opmærksomme på når du handler brugt golfudstyr er blandt andet, hvor meget udstyret er spillet med. Her vil man typisk snakke om antal sæsoner golfudstyret er brugt, hvad enten det drejer sig om en brugt driver, brugt golfvogn eller brugt golfsæt. Nedenfor gennemgås noget af det golfudstyr som sælges mest af på Re-Sport.

Hvorfor handle brugt golfudstyr?

Det skal jeg sige dig. Jo, i blandt alt handel med brugt golfudstyr så finder du af og til (og for mit vedkommende) tit, golfudstyr af høj kvalitet. Det meste er fra tid til anden aldrig brugt. Det helt centrale i det her, er at man som sælger/køber har et godt produkt. Er man førstegangskøber eller rutineret på golfbanen, kan det produkt man leder efter være vidt forskelligt. Det gode ved det er, at der er nok produkter til begge målgrupper.

Nybegynder?

Som nybegynder behøves man ikke at have det bedste golfudstyr. Det gør man ikke fordi, at udstyret ikke er det vigtigste på det tidspunkt af ens læringskurve. Her er svinget, rytme og forståelse af golf mere essentielle områder. Derfor kan selv det mest brugte udstyr nogle gange have høj værdi hos andre, og det vil det være i dette tilfælde. Når man starter til golf rammes boldene ikke rent.  Du har måske større belastning på udstyret end en rutineret spiller. I den her periode kan man sagtens have noget mindre fancy golfudstyr, netop fordi der er andre ting i fokus. I takt med at man går fra nybegynder og til medlem og spillere oftere, så har man mulighed for at opgradere på udstyret. Det har man fordi det måske er nødvendigt eller at man ønsker bedre golfudstyr qua ens niveau er hævet sideløbende.

Rutineret golfspiller?

Er du derimod en rutineret golfspiller, så vil du automatisk også søge mere målrettet da du er bekendt med det produkt du skal have. Du vil måske ligeledes også stille større krav til standen af produktet. Og måske endda mærket du ønsker at spille med. Du kan vælge at handle nyt, men her er det givet på forhånd at du betaler noget mere for en magen til driver.
Den gode nyhed for dig, er at ved privat handel er der spritnyt udstyr på markedet, som aldrig før har mødt golfkuglen. Det hænger således sammen at private skal af med udstyr, som de ikke kan eller vil bruge, og her står du først i køen.

Opsummering

Du har derfor muligheden for at finde noget kvalitetsudstyr til en usædvanlig reduceret pris og du kan endda forhandle med ejeren. Endvidere kan du måske få lov til at afprøve det først. Sagen er den at du står rigtig fint i forhold til at gøre et godt køb. Hermed får du en masse kvalitet ned i din bag, uden at skulle bruge en masse penge på golfudstyr.
Hvorvidt du er sprit ny på golfbanen eller rutineret så er der fælles interesser på spil. Golfudstyret går i omløb og selvom du er sur på din driver, så kan netop denne driver være af stor værdi for den næste som køber den.

 

Hvorfor vi startede?

Det udstyr du efterspørger kan du måske finde 500kroner billigere på Re-Sport eller måske endda gøre end endnu bedre handel. Det har vi fundet ud af. I tidernes morgen var dette medvirkende til at vi startede Re-Sport.Handel med private, brugervenlighed, bæredygtighed er nøgleord i den sammenhæng. Vi ønsker at indfri dine ønsker og at du hos os hurtigt og nemt kan finde frem til det du søger efter. Enten ved at søge på et mærkevare eller en sportsgren.

Golfbilletter

Som en ny ting her på Re-Sport åbner vi op for salg af blandt andet golf billetter. Eftersom Made In Denmark er opstået i DK, ser vi en stigende lyst til at komme ud og se golfturneringer. Af den grund synes vi ligeledes der skal være muligt at sælge/købe golfbilletter. Derfor har vi oprettet sportsbilletter kategorien, som bruges til ovenstående formål. Det behøves ikke nødvendigvis være til danske turneringer. Det kan ligeledes være norske, men nok i højere grad svenske og tyske turneringer der kan sælges/købes til. Publikumsværdien er utrolig stor og Made In Denmark har i hvertfald vist vejen herhjemme.

Ligesom med alt andet handel her på Re-Sport, så anbefaler vi handel igennem PayProff  – altså sikker handel, da der kan ske at være nogle usikkerheder med salg. Opret jer og brug PayProff, der tager kun ganske kort tid og du vil altid være på den sikre side.

Er Re-Sport kun til køller og jern?

Nej – er det korte svar.
Hos os kan du sælge alt indenfor sportskategorien – Golf.
Det kunne også være at sælgerne havde noget sportstøj, som ligger under andre kategorier men som bruges i ligeså høj grad i golfens verden. Overordnet set er det meningen at brugerne skræddersyer kategorien. Det vil sige at hvis du har nogle rettelser eller forslag til ændringer i forbindelse med en kategori eller varemærke, så kontakt os. Vi vil rette op på det med det samme. Det er tiltænkt at dette skal være brugernes og nærmere beskrevet golfspillernes foretrukne platform når der skal handles med privat golfudstyr.

Med på rejsen?

Vil du sælge, bytte eller købe golfudstyr så besøg Re-Sport og find det du leder efter. Vi står klar til at hjælpe dig – uanset hvad det måtte være. Vi lytter til vores brugere, fordi det er nu engang jer som skal være med til at videreudvikle platformen og gøre den absolut verdensklasse.

Vi håber ligeledes at du vil være med til at tale godt om os. Og at du vil være med til at støtte op omkring bæredygtighed og gøre verdenen til et bedre sted.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse