fbpx

Ishockey

Filter

Ishockey

Køb af hockeystav

Der er et par specifikke ting, du skal tage i betragtning, når du køber en hockeystav.

Flex: en stavs “flex” henviser til, hvor fleksibel eller stiv en hockeystav er, når du anvender kraft. Specifikt er flex et mål for, hvor mange kilo kraft der kræves for at bøje en hockeystav en tomme. De ligger som regel mellem 20 og helt op til 95 i forskellighed.

Kurve: også kaldet “bladmønster”, kurve henviser til hvor meget bøjning der er i en stavs klinge. Hver producent har en fast liste over lagerkurver. Forskellige typer kurver hjælper med forskellige aspekter af dit spil. Kurver falder normalt ind i en af ​​tre hovedkategorier: hælkurve, tåkurve eller mellemkurve. En tåkurve er for eksempel typisk ret lige igennem hælen og mellemsektionen af ​​bladet og har det meste af sin bøjning koncentreret ved spidsen – eller tåen – på bladet.

Tåkurver er gode til at tilføje hastighed bag dit skud og give noget ekstra løft.

Længden af staven

Hvis du spekulerer på, hvilken størrelse du skal købe, skal du starte med at bestemme din højde, mens du har hockeyskøjter på. For begyndere anbefaler vi en hockeystav, der hviler lige under din hage, når du har skøjter på. Mere avancerede spillere kan vælge kortere eller længere aksler afhængigt af deres spillestil.

Hvad er de mest populære hockeystave?

Nogle af de mest populære hockeystave mærker inkluderer Bauer, CCM og Warrior.

Sådan dimensioneres hockeyskøjter

Næste ting på indkøbslisten: hockeyskøjter. Sørg for at se dimensioneringstabellen fra producenten af ​​skøjter, du ønsker at købe. Hockeyskøjter skal have en tæt pasform, men bør ikke være for stramme. Hvis dine skøjter er for store, risikerer du at få blærer; derudover ofrer du stabilitet og afvikler skøjteløb med forkert form. Som en generel tommelfingerregel skal din hockey-skøjtelængde være omkring 1-1,5 størrelser mindre end dine gadesko. Vi har hockeyskøjter i størrelse, lige fra ungdomshockeyskøjter til seniorhockeyskøjter.

Hockey hjelm størrelse

I dag skal alle hockeyspillere – fra ungdomsniveau til kollegialt og professionelt niveau – bære hjelme. Vi har ungdomshockeyhjelme samt hjelme til spillere på eliteniveau. Populære mærker til hockeyhjelme inkluderer Bauer og CCM. Specifikt vil vi anbefale at tjekke Bauer Re-Akt eller CCM FitLite hjelmen. Den korrekte måde at få fat i størrelse af en hockeyhjelm på, er at måle omkredsen af ​​dit hoved. Når du har bestemt denne måling, skal du se størrelsestabellen for den producent, du er interesseret i. Din hjelm skal føles tæt, men ikke for stram. Hvis det rasler, når du ryster på hovedet, er det for løst – juster det, så det er strammere, eller prøv en mindre størrelse.

Sådan dimensioneres hockeyhandsker

Hockeyhandskestørrelser er baseret på målinger på en tomme, såsom 13 ”, 14” og 15 ”. For at finde din størrelse skal du måle afstanden fra håndfladen til spidsen af ​​din langfinger. Dit håndled skal være helt dækket af handskens manchet, og dine fingerspidser bør ikke stikke forbi enden af ​​handskens fingerspidser.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse