fbpx

Ski & Snowboard

Filter

Billige Ski

Hos Re-Sport finder du alt indenfor brugte og billige ski. Hvorvidt du skal sælge brugte ski eller du leder efter et par så har du chancen for at gøre en god handel hos Re-Sport. Når du som køber er på udkig efter et par brugte men samtidig måske også billige ski, bør du kigge efter kvaliteten og slid på de ski som du er interesseret i.

Når det er sagt, så er ski generelt set af høj kvalitet. Jo bedre skimærke skiene eller udstyret er, jo højere kvalitet er produktet.

Skiene kan bruges i mange år, især hvis de brugte ski vedligeholdes. Brugt skiudstyr er sæsonbaseret og bruges sjældent mere end 1-2 gange på et år. Derfor er levetiden på brugte ski særdeles høj. Af den grund har du både som sælger og køber gode vilkår for at anskaffe eller sælge brugt skiudstyr, og samtidig garantere at kvaliteten af det udstyr stadig er høj. Billige ski kan sagtens være gode ski.

Skiløb for begyndere

Skiløb kan virke som en eksklusiv aktivitet. Hvis du er ny inden for sporten, men du har venner, der er ivrige skiløbere, så har du sandsynligvis været en del af mange samtaler, hvor du har lyst til at være en del af disse samtaler. Det er næsten som skiløbere alle er en del af en usynlig klub. De har deres egen klub, de bliver helt vilde hver gang det sneer, og de er afsted på ski hver vinter når det er muligt.

Hvis du er klar til at tage springet, tillykke! Du har taget en god beslutning. Og du er kommet til det rigtige sted. Vi har billige ski, støvler, bindinger, skijakker, beskyttelsesbriller, hjelme og stænger – stort set alt hvad du behøver for at komme på skiferie. Så uanset om du leder efter puderski eller et helt almindelig pisteski, skal du ikke lede længere end Re-Sport for at gøre dig klar til at ramme pisterne under alle slags forhold.

Hvordan man vælger et par brugte ski

Den første, mest åbenlyse ting at overveje er skilængde. Længden på dine ski er hovedsageligt bestemt af din højde. En generel tommelfingerregel for begyndere/mellemliggende skiløbere er, at ski skal lande et sted mellem din næse og midten af ​​din pande, når du holder dem oprejst. Når det er sagt, kræver forskellige typer skiløb at bruge længere eller kortere ski.

Hvis du for eksempel er en skiløber på pister, skal du købe et par ski, der er lidt på den korte side. Langrendski er usædvanligt lange og vil stå godt over hovedet, når du holder dem oprejst. Pulverski skal være lidt på den længere side, men generelt skal de ikke være for meget højere end du er. Puderski er typisk tungere sammenlignet med pisteski, som hjælper dig med at skære gennem dynger med ubesværet sne.

Skimærker

Mest populære skimærker: Nogle af de mest populære skimærker inkluderer Rossignol, K2, Line, Volkl, Armada og Salomon. Rossignol har for nylig introduceret en innovativ ny Air Tip-teknologi, der gør ski mere let, men også mere holdbart. Line er kendt for at lave ski, der kan bruges i forskellige typer terræn, lige fra pulver til al-mountain ski. Volkl er et tysk firma med en lang historie, kendt for sine lette, smidige ski. Armadas forskellige række af ski tilbyder både begyndere og avancerede ski til skiløbere på alle niveauer. Salomons QST-ski er lette, men stive, hvilket gør dem perfekte til pulverforhold.

Skistøvler størrelse

Størrelse på skistøvler er vigtigt for at komme godt fra start. Der er ikke noget værre end at have støvler, der er for stramme, smertefulde og svære at tage på og af. Langs de samme linjer ønsker du heller ikke, at dine skistøvler skal være for store. Hvis du har for meget viggelrum i dine skistøvler, vil du mindske den kontrol, du har. Baseret på din skiløb evner – nybegynder, mellemliggende eller ekspert – varierer den type støvle du har brug for.

Skistøvlenes flex refererer til, hvor let eller hårdt det er at “flexere” skistøvlen fremad. Jo højere skistøvlen er, jo stivere er den. Skiracere har for eksempel brug for meget stive skistøvler for at give dem maksimal kontrol ved høje hastigheder. Det er vigtigt at bemærke, at flexvurderinger ikke altid er universelle mellem forskellige mærker af skistøvler. Med andre ord kan en 85 flex føles forskelligt i et par Lange-skistøvler i forhold til et par Atomic-støvler.

Tips

Som en almindelig tommelfingerregel bruger begyndere skiløbere typisk en lavere flex og avancerede skiløbere tager et mere intens terræn – har brug for en højere flex. En anden ting at bemærke ved størrelsen på skistøvlerne er, at skistøvler måles i en Mondopoint-skala. Tanken bag Mondopoint-størrelsessystemet er at skabe et sko-dimensioneringssystem, der er universelt for skiløbere overalt i verden. For at finde din Mondopoint-størrelse skal du blot måle længden på din fod i centimeter. Sørg for at måle begge fødder. Skistøvler montører kan altid strække en støvle, hvis du har en fod, der er større end den anden, men det er næsten umuligt at “skrumpe” skistøvler ned i størrelse.

Bedste mærker til skistøvler

Den bedste skistøvle vil være forskellig for hver enkelt, men nogle af de mest populære skistøvler mærker inkluderer Salomon, Lange, Head og Atomic. Salomon skistøvler er ideelle til mellemløbere, der ønsker at fokusere på deres downhill-teknik. For avancerede skiløbere tilbyder Lange skistøvler fremragende funktionalitet uden at gå på kompromis med komforten. Atomic skistøvler tilbyder alsidighed og kan nemt tage dig fra skiløb til vandreture op ad stier med deres lette, fleksible design.

Hovedskistøvler er ideelle til alle niveauer af skiløbere, da deres ski kan rumme både racere og begyndere. Andre gode muligheder inkluderer Tecnica skistøvler og Nordica skistøvler. Størrelse på skijakkeAfhængigt af din præferencer er der en række fit optioner til rådighed for skijakker, inklusive slanke, almindelige og store pasformer. En taljelængde giver en præcis pasform, der passer til skiløbere, der ønsker at reducere bulk. Den mest almindelige pasform er hoftelængde. Denne længde er alsidig til en række skiløb og giver dækning uden at være for lang. Lårlængden er normalt den længste tilgængelige pasform og tilbyder mest dækning, perfekt til at holde sne væk fra din krop.

Skijakker

Mest populære skijakke mærker: Når du har valgt din ønskede pasform og længde, er det næste valg, du står over for, hvilket mærke du skal vælge. Der er en række populære mærker, herunder Columbia, Spyder, Salomon og Helly Hansen. Columbia skijakker er uslebne og klar til handling med et antal isoleringsmuligheder til rådighed, der passer til dit valgte klima og skidestination. Til vindtætte og vandtætte jakker tilbyder Spyder den ultimative beskyttelse, mens de åndes for en behagelig pasform. Salomon jakker er designet baseret på enkelhed og effektivitet og skaber jakker, der er funktionelle og pålidelige. Tilbyder både junior- og voksenstørrelser, Helly Hansen skijakker fås i en række stilarter og farver, så du er sikker på at finde en der passer til dine behov.

Bedste ski-brillemærker

Der er en række faktorer, man skal overveje, når det kommer til at købe skibriller, hvoraf den største er linsetype. Der er to forskellige typer linser til skibriller: cylindriske eller sfæriske. Ud over dette er der en række forskellige funktioner tilgængelige, afhængigt af dine krav. Polariserede linser er bedre til at skærpe mod solstråler end for eksempel en standard spejlet linse. Mens skibriller er designet til at forhindre tåge, vil nogle beskyttelsesbriller have en mere elastisk anti-tågeovertræk end andre.

Skiene

Hvis du er en person, der går på ski i sne eller glans, kan du overveje at købe en ramme, der giver dig mulighed for at skifte dine linser. På den måde kan du bære lavlys på tåge dage, når synligheden er lav, og polariserede linser i løbet af en blåfugledag for at holde solen ude af dine øjne. Hvad er de bedste skibriller, der findes på markedet i dag? Smith I / O ChromaPop-briller er bestemt et solidt valg. Disse tilbyder skiløberne fremragende optik, en tæt pasform, behagelig ventilation og en ramme, der understøtter udskiftelige linser. Anons M3 MFI-beskyttelsesbriller er også et godt valg og kan prale af det mest effektive objektivskiftende system, der i øjeblikket er tilgængeligt på markedet. Andre kvalitetsmærker, der skal tjekkes, inkluderer Oakley, Shred, Spy og Giro.

Snowboard

Hos Re-Sport finder du alt indenfor brugte snowboards. Du har chancen for at gøre en god handel hos Re-Sport. Når du som køber er på udkig efter et brugt snowboard, bør du kigge efter kvaliteten og slid på snowboardet som du er interesseret i. Du bør ligeledes høre sælger efter hvor mange sæsoner snowboardet har været i brug. Således du har de bedste forudsætninger for at gøre en god handel.

Når det er sagt, så er snowboards generelt set af høj kvalitet. Jo bedre snowboardmærke eller udstyret er, jo højere kvalitet er produktet.

Snowboards kan bruges i mange år, især hvis de vedligeholdes. Brugt snowboards er sæsonbaseret og bruges sjældent mere end 1-2 gange på et år. Derfor er levetiden på brugte snowboards særdeles høj. Af den grund har du både som sælger og køber gode vilkår for at anskaffe eller sælge brugte snowboards, og samtidig garantere at kvaliteten af det udstyr stadig er høj.

Hos Re-Sport finder du altså det udstyr du skal bruge når du skal på skiferie, og på ski norge, ski sverige eller et helt tredje sted i verdenen.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse