fbpx

Tennis

Filter

Tennis udstyr

Hos Re-Sport finder du kategorien brugt tennis udstyr. Her vil du kunne finde alt secondhand udstyr, som har med tennis at gøre. Drejer det sig om en brugt tennis ketcher, brugte tennisbolde, brugt tennisudstyr og andet tennis-relateret sportsudstyr.

Der sættes ingen grænser for, hvad der kan sælges på Re-Sport.dk, så længe det er relateret til den specifikke kategori. Derfor vil brugte tennisnet og brugte redskaber til vedligeholdelse af tennisbanen ligeledes være muligt at sælge på vores markedsplads. Hos Re-Sport skal det være muligt at finde lige præcis den brugt tennisketcher eller brugt tennisudstyr som der ledes efter.
Når du køber en brugt tennisketcher skal du være opmærksom på standen af den brugte tennisketcher. Under kategorien skal du gerne kigge efter slid og andre indflydelsesrige ting, der dikterer kvaliteten af den brugte tennisketche. I bedste fald så afprøve udstyret inden du køber det.

Har du en kommentar eller rettelser, eller endnu bedre, et forslag til en ny kategori eller et tennismærke vi hos Re-Sport har glemt så skriv endelig, så vi kan imødekomme og forbedre markedspladsen. Vi ønsker hele tiden at forbedre os og det kan vi kun gøre med din hjælp. Vi håber du finder det du leder efter, eller gør en god handel her hos Re-Sport.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse