fbpx

Vandsport

Filter

Vandsport

Hos re-sport har vi et stort udvalg af vandsport. Det er alt indenfor vandsport fra kitesurfing til dykning. Vi har et stort udvalg indenfor Kitesurfing bl.a. trapez. Du skal bruge en trapez til at holde kitens træk, når du kitesurfer. De fleste trapezer er hoftetrapezer, der giver dig god bevægelighed. De kan være designet med eller uden pasform; her menes om trapezen har fået en bøjende form, inden du tager den i brug for første gang. Du vil også finde trapezer i forskellige højder, der dermed giver forskellig støtte i ryggen, men samtidig indskrænker din bevægelighed. Er du på udkig efter et windsurf board? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Resport har et stort udvalgt inden for windsurfing. Mange sælger deres windsurf boards på siden til skarpe priser. Du har mulighed for at lave en god handel indenfor windsurf bords på resport. Der er bland andet windsurf boards fra JP, Tabou, BIC sport, F2 Og Fanatic på re-sport.dk.

Markedspladsen for Sup og paddle surfing er stigende, hvor der løbende vil komme flere produkter på siden. Sup er en voksende sportsgren i Danmark. Danmark har manglet en markedsplads for brugt Sup og paddle udstyr. Det tilbyder re-sport.dk som de eneste i Danmark, hvor vi kun agere markedsplads for brugt sportsudstyr.

Stifterne bag Re-sport.dk kommer fra området Cold Hawaii, hvor man længe har ventet på en markedsplads for brugt udstyr til windsurfing. Hvis du har noget udstyr, som samler støv vil vi anbefale at sælge dit udstyr på re-sport.dk. Der har manglet en markedsplads for windsurfing, da mange har glæde af hinanden udstyr.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse