Søg

Re-Sport

Re-Sport er en online markedsplads, der formidler kontakt mellem private købere og sælgere af brugt sportstudstyr. Re-Sport stiller kun markedspladsen til rådighed, men bevirker ikke, at Re-Sport bliver en part i aftaleforholder, der eksempelvis måtte blive mellem brugerne på platformen. De handler der foregkommer igennem siden vedrører ikke Re-Sport, som dermed ikke bliver en part i sådanne aftaler. Ved brug af Re-Sport acceptere du, at Re-Sport ikke kan stilles til ansvar for handel. Det betyder også, at der ikke kan rejes nogen former for krav i relation til de aftaler, som der bliver indgået mellem brugerne via Re-Sport.

Disse nedenstående brugervilkår gælder ved anvendelsen af applikationen Re-Sport og hjemmesiden www.re-sport.dk. Din adgang og brug af Re-Sport accepterer du, at være bundet af brugervilkårene og privatlivspolitkken.

Minimum 15 år
For at kunne oprette sig som bruger på Re-Sports platform skal du være fyldt 15 år. Det skal du for at have ret til at disponere over egne midler.

Personoplysninger
Oprettelse af bruger hos Re-Sport acceptere du at give visse personoplysninger. Dette er personoplysninger der bl.a. kan omfatte navn, adresse, alder, telefonnummer og e-mail. Betalingsoplysninger bliver du bedt om at give, hvis der købes tilkøbspakker. Du som bruger er forpligtet til at disse oplysninger altid er korrekte og ajourførte.

Hvor kan jeg få hjælp, når jeg har købt en vare som ikke svarer til beskrivelsen?
Hvis du og sælger ikke kan finde en løsning internt, så kan du kontakte en advokat for hjælp til at løse sagen. Vi anbefaler at bruge betalingsplatformen PayProff, som sikrer en sikker handel.

Hvor længe skal jeg vente på, at sælger sender min pakke?
Det er altid en god ide at aftale, hvornår varen senest skal være afsendt. Som oftest er proceduren, at køber overfører pengene til sælger, hvorefter sælger sender varen, når det overførte beløb kan registreres på sælgers bankkonto.
Du bør som hovedregel give sælger 7 dage til at få afsendt varen. Hvis du efter de 7 dage stadig ikke har modtaget varen, skal du kontakte sælger for at høre hvor varen bliver af og hører du ikke tilbage fra sælger eller modtager varen, så skal du anmelde sagen til Re-Sport ApS kundeservice. Den relevante bestemmelse findes i købelovens § 12.

Anmeld annonce
Vi bruger mange ressourcer på annoncetjek på Re-sport.dk. Desværre har vi ikke mulighed for at tjekke alle annoncerne, og derfor kan det ske, at der er annoncer, som ikke er placeret rigtigt, ulovligheder eller tilfælde, hvor sælger bevidst prøver at snyde udenom systemet. Hvis du opdager annoncer, som ikke overholder lovgivningen eller vores annonceringsregler, er du meget velkommen til at anmelde annoncen via vores kundeservice – så undersøger vi straks sagen. Alle anmeldelser behandles naturligvis anonymt. Skriv en mail til info@re-sport.dk med link til annoncen.

Brugerkonto
Man må ikke udlåne sin brugerprofil eller dele profilen med andre. Ved falske registreringsoplysninger forbeholder Re-Sport sig retten til, at indstille eller ophæve brugerkontoen. Hvis du finder mistanke om, at andre skulle have adgang til din personlige konto skal du asap kontakte Re-Sport på info@re-sport.dk, hvor vi har ret til at spærre kontoen. Ved at oprette en brugerkonto hos Re-Sport indestår du for, at:
- være fyldt 15 år
- du ikke anvender Re-Sport til erhvervsmæssigt brug eller i andet kommercielt brug (Med undtagelse, at man opretter annoncer på ligefod med private)
- overholde brugervilkårene
- indsendte brugeroplysninger er korrekte

Ved accept af disse betingelser giver Re-Sport adgang til brug af siden til køb og salg af brugt sportsudstyr.

Manglende adgang til Re-Sport

Re-Sport kan ikke gøres til ansvarlig for manglende adgang. Dette kan bl.a. skyldes midlertidig lukning (om programmering) eller tekniske problemer.

Annonce regler
Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, der efter vores skøn strider mod ReSport’s tarv eller omdømme.

Af hensyn til placering og forståelse af annoncer forbeholder vi os ret til at ændre teksten i en given annonce og til at give annoncen en mere korrekt placering i tilfælde af fejlplaceringer.

 • Der skal oplyses en reel salgspris i prisfeltet.
 • Antal/mængde skal altid fremgå. Har du flere af den samme ting, kan du enten opgive prisen pr. stk. eller på den samlede mængde.
 • Én annonce pr. ting. Ved salg må den samme ting kun indrykkes i én annonce under én rubrik, altså kun ét sted.
 • Én ting pr. annonce. Hver ting skal indrykkes i en annonce for sig. En undtagelse herfra er, når der er tale om flere ens ting eller ting, der naturligt hører sammen eksempelvis et golfsæt.
 • Alle annoncer skal være rubrikspecifikke. Det vil sige, at teksten skal omhandle det produkt, der bliver annonceret for.
 • Søgeord/Tags: Det er ikke tilladt at indsætte søgeord i annonceteksten, som ikke har relevans til varen der bliver solgt.
 • Virksomheder må ikke henvise til deres egen side ved salg, men må gerne lave annoncer som private på samme betingelser.
 • Hvis annoncerne ikke har noget med sport at gøre, har Re-Sport ret til at slette opslaget.
 • Re-Sport har ikke noget med handlerne at gøre udover vi agere markedsplads, der forbinder køber og sælger. Dvs. re-sport står ikke til ansvar for handlen. Din brug af Re-Sport er på eget ansvar.
 • Der må sælges alt brugt sportsudstyr på siden – også hvis udstyret ikke har været brugt.
 • Handel igennem Re-Sport er civilkøb. Dvs. der er regel ingen 14 dages returret.

Indgåelse af aftaler

Ved køb og salg finder aftalelovens regler anvendelse. Det betyder, at afgiver du som køber et tilbud på et givent produkt/vare, vil dit tilbud overfor sælger være bindende. Samtidig vil sælgers accept være tilsvarende og bindende overfor køber. Ved accept af handel fra begge partere forpligter handlens partere at sælge, modtage betaling samt overdrage det solgte produkt til den aftalte pris. Køber og sælger aftaler internt hvordan levering skal foregå.

Privat annoncering

Re-Sport er gratis. Brugerne kan oprette salgsannoncen uden beregning. De kan tilkøbe eksponeret plads og ekstra services, men findes altså principielt nemt og gratis, hvis man ønsker.

Annoncer der ikke optages

Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, der efter vores skøn strider mod gældende lovgivning, hensynet til læserne og brugerne eller Re-sport’s tarv eller omdømme.

Udvis respekt for hinanden

Hos Re-Sport finder vi det afgørende, at der er respekt i kommunikationen med hinanden. Derfor kræves der en god tone ved kommunikation med hinanden. Der må derfor bl.a. ikke uploades krænkende billeder eller oplysninger som ”skader” andre personer med eksempler som hadefuldt, voldeligt, pornografiske billeder etc. Re-Sport ApS opfordrer sine brugere til at anmelde personer, der overtræder spillereglerne på siden.

Hælervarer
Hos Re-Sport gør vi en dyd i, at der ikke bliver solgt hælervarer på siden. Derfor ser vi alle annoncer igennem og vurdere om der kan være annoncer, som er mistænkelige. Hvis der findes mistænkelige annoncer, vil annoncer blive slette eller blive kontaktet af kundeservice.

Ejerskab
Re-Sport ApS ejer alle rettigheder til Re-Sport. Din anvendelse af platformen giver ingen rettigheder, udover de nævnte brugervilkår.

Betaling

Som udgangspunkt er det gratis at anvende Re-Sports markedsplads. Dog tilbydes der ”tilkøbspakker” i form af promoveringspakker der øger sandsynligheden for salg gennem platformen. Du vil blive opkrævet inden annoncering ved køb af promoveringspakke et gebyr for den valgte pakke. Efter en måned skal ydelsen fornyes. Re-Sport forbeholder sig retten til at ændre prisen på tilkøbspakkerne fra tid til anden. Som køber har du ansvaret for at dine betalingsoplysninger er korrekte. Modtager vi ikke din betaling vil promoveringen ikke fremgå i annoncen.

Ingen fortrydelsesret ved køb af tilkøbspakker
Ved køb af promovering på Re-Sport og betalingen er gennemfør, er der ingen fortrydelsesret gældende. Du anerkender og accepterer, at du ikke vil være berettiget til at fortryde købet eller modtage tilbagebetaling.

Overdragelse af rettigheder til tredjemand
Ved accept af brugervilkår accepterer du også, at selskabet kan overdrage rettigheder, herunder dit samtykke til behandling af personoplysninger samt brugerkonto med tilhørende annoncer, billeder etc. til en tredjemand i fx forbindelse med salg af virksomheden, fusion eller spaltning med anden virksomhed.