fbpx

Adidas

Filter

Billig Adidas Sportsudstyr

Hos Re-Sport finder du adidas i størstedelene af kategorierne. Det gør du blandt andet fordi, at Adidas har et bredt sortiment herunder løbesko, golfudstyr og har kvalitetsprodukter indenfor fodbold og håndbold ligeså. Billig adidas sportudstyr er eftertragtet.
Generelt har du hos Adidas et brand som leverer til en lang række sportsgrene – og de har formået at dygtiggøre sig i en sådan størrelse, at forbrugerne har købt og køber stadig deres produkter.
Mærket er især kendt for deres lange historie, samt deres nutidige verdensklasse ambassadører såsom Messi og mange flere.

Historik

Ligesom med Nike har Adidas en lang historie, og har været skiftevis med Nike på tronen over bedste sportsmærke. Adidas er store indenfor langt størstedelen af de nuværende sportsgrene. De er synlige til alle sportskonkurrencer. Tennis, Badminton, Atletik osv.

Det som gør DEM til et godt varemærke, er udover deres historik, at man som forbruger får et godt produkt. Til trods for at Nike har været og stadig er konkurrent i dag, så har de været med til at forme Adidas. De har set sig nødsaget til at optimere og forbedre sig på punkter, som Nike gjorde. De har ligeledes måtte kæmpe om at få de største ambassadører indenfor sportens verden, og på den måde har de konkurreret på og udenfor banen med Nike.

Nøglepunkter

Adidas står for et bundsolidt håndværk og kvalitet. Deres produkt og brand er ligesom med andre sportsmærker at finde i hverdagslivet, fordi mærket har fornyet sig og tænkt ud af boksen. På den måde fungerer varemærket i dag som både sportsmærke, og som mode trend. De har så mange kollektioner, at de rammer bredt og det er noget forbrugerne kan lide. På den måde er ‘de’ for alle. Af den grund bygger de også bro mellem det professionelle miljø og hverdagslivet.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse