fbpx

Nike

Filter

Billig NIKE

Nike er vel sammen med en håndfuld andre sportsmærker, det mest kendte og populære sportsbrand der findes. Mærket er især kendt indenfor fodboldverdenen, men i større og større stil finder Nike frem til flere sportsgrene. Nike har efterhånden så anerkendt et mærke, at de kan tillade sig at tage lidt ekstra for det tøj/udstyr de sælger. Det kan de fordi folk synes at det er attraktivt. Nike har fået skabt et ry, der indenfor sportens verden nok ikke slettes. Kvaliteten af deres produkter er ligeledes øget, således man får mere for de penge man bruger. Billig nike produkter på siden nu.

Jordan

I sin tid valgte Michael Jordan ligeledes at bruge Nike. Dette blev ligesom startskuddet, hvor de fandt ud af at de bedste atleter skulle fremover bære mærket, fordi at den markedsføringen de fik, var langt større end den kontrakt Jordan selv fik. Pludselig ville alle have Nike. Det samme er tilfældet i dag. Typisk når man ser topatleterne i de respektive sportsgrene, er de bedste oftest sponsoreret af Nike.

Nike formår hele tiden at holde sig ajour med hvad sportens verden har brug for – samtidig er de gode til at tænke nyt og præsentere ny viden og produkter, der skubber til i forvejen tynde grænser. Eksempelvis med introduktionen af den nye løbesko, som alle snakker om. VaporFly modellen, som der er blevet sat rekorder med lige siden dens indtræden på markedet, er bare en af mange områder de forbedre sig på.

Om det er en løbesko, et golfsæt, basketball sko eller noget helt fjerde – så ved folk hvad de får når de køber produktet. Man kan være helt sikker på at Nike produktet ikke skuffer.

Fodboldverdenen

Indenfor fodboldverdenen laver Nike ligeledes en bred vifte af støvler, som rammer størstedelen af fodboldspiller. Er man på udkig efter komfort og kontrol, så har de en model. Er man på udkig efter fart og lethed af støvler, så findes der en model. Dette er meget sigende for den måde Nike arbejder på – de laver ikke kun en model indenfor en sportsgren. De fornyer sig og tilpasser sig. De lytter til hvad forbrugerne siger og kommentere på og optimerer det produkt – således de næste gang køber modellen, så er modellen lidt skarpere. Dette gælder på tværs af alle sportsgrene.

Golf

Tiger Woods (tidligere verdens bedste golfspiller over 15 år) spillede med Nike, som en af de ganske få i top 50. Indenfor golfverdenen er det primært TaylorMade, Callaway, Ping og andre som sælger og producerer flest golfsæt. På trods af det har Nike formået at stå for Tiger Woods golfsæt, og dygtiggøre sig således at selv verdensetteren overgik sig selv flere gange, da han var allerbedst.

Hverdagen…

Deres produkter er funktionelle, smarte, pæne og stilede. Disse parametre er meget bredde. Af den grund, er der mange folk som er tilfredse med sportsmærket. De formår at lave et produkt der er komfortabel at gå i. Stadigvæk har man en ’god stil’ netop fordi Nike i sig selv, er noget folk forbinder med et flot og godt mærke. På den måde har de ligesom overtaget sportens verden. Samtidig har de bevæget sig ind i hverdagslivet og er mere end et sportsbrand i dag.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse