fbpx

Puma

Filter

Puma

Puma er et tysk firma, som producere sportsudstyr i form af sko, beklædning og til diverse sportsgrene. Her har vi et varemærke, som i de fleste tilfælde står lidt i skyggen af de andre. Det har de blandt andet, fordi man ikke har været ligeså gode som Adidas og Nike til at gå forrest. På den baggrund har de tabt en smule terræn. Når det så er sagt har vi med et super varemærke at gøre. Puma som i særdeleshed er kendt for deres sko, fodboldstøvler og deres beklædning har gjort det rigtig godt internationalt.

Golf

De er så småt begyndt at være mere aktive omkring niche sportskategorier, som atletik og har i King Cobra fundet en god makker til golfkollektionen. De har sammen med Ricki Fowler, lavet et super spændende produkt med skrigende farver, som virkelig bryder med golf forståelsen og diskursen.
Indenfor disse områder har de ramt plet.

Atletik

Blandt andet har de sikret sig Usain Bolt, som de fleste kender som verdens hurtigste mand historien har set. Og det er ikke uden betydning.Lidt som Nike gjorde med Michael Jordan, er Usain Bolt deres Jordan indenfor atletik. Usain Bolt som mange mener ingen kan overgå, vil altid bære det iøjnefaldende Jamaicanske flag og være sponsoreret og iført Puma udstyr fra top til tå. På den måde er varemærket nu associeret med fart og faktisk verdens hurtigste fart. Det er en relativ god markedsføring, så det terræn de har tabt er de så småt i gang med at indhente igen.

Fodbold

Ligesom med Adidas og Nike har Puma sin plads i fodboldverdenen. De har og laver stadig super gode fodboldstøvler. Kun Aguero fra Manchester City har i lang tid været Puma’s top ambassadør. De er i øvrigt også trøje sponsor for City, Dortmund og andre storklubber samt det italienske landshold, og mange andre. De er kommet for at blive, og de vil altid være på hylderne i diverse sportsbutikker med deres solide og gode produkter.

Sportgrene

Mærker

Kategorier

Størrelse