Søg

Gemmer i mine privat oplysninger?

Re-Sport.dk har fokus på beskyttelse af brugernes data. Vi er tilhængere af den nye persondataforordning, der sikrer borgerne og dermed vores brugere og som medvirker til at skabe transparens omkring data. Re-Sport.dk behandler persondata efter gældende love og standarder, og lever op til de skærpede krav, der gælder fra den 25. maj 2020, når den nye lov træder i kraft. Efter et salg på Re-Sport.dk kan man skrive tilbage og bede om, at få slettet sin annonce. Efter sletningen af annoncen er der ingen privat oplysninger gemt i systemet. Med andre ord, vi lagrer ikke persondata længere end nødvendigt og i overensstemmelse med lovgivning.

Jeg har ikke modtaget min vare – Hvad gør jeg?

Såfremt sælger ikke har afsendt varen som aftalt, og du har forudbetalt, bør du straks kontakte sælger og forlange, at varen bliver afsendt. Hvis varen fortsat ikke er modtaget 7-10 efter pengene er overført, bør du kontakte kundeservice på info@re-sport.dk. Re-sport vil hjælpe med at opklare sagen med sine tilknyttede jurister. Vi tilbyder kun hjælp til at opklare sagen. Vi tilbyder ingen refundering, da vi kun agerer markedsplads for handlen. Læs betingelserne på hjemmesiden.

Jeg har ikke modtaget E-mail med bekræftelse på en salgsannonce

Hvis du ikke modtager en E-mail med formularen, hvor du har mulighed for at ændre dit opslag, vil vi anbefale, at du kontakter os hurtigst muligt på info@re-sport.dk. Herefter finder vi en løsning på udfordringen. Tjek eventuelt om mailen skulle være under reklamer.

Hvordan opretter jeg en annonce?

Annoncer på Re-Sport.dk kan oprettes i fanen ”opret annonce”. Her vælges placering af annoncen, hvorefter du på efterfølgende kan indsætte annonceteksten, billeder, stand, lokation m.m.

Skal man betale skat når jeg sælger på Re-Sport.dk?

Du skal som grundregel ikke betale skat af de private ting, du sælger over nettet eller på et loppemarked. Du skal dog betale skat, hvis de ting, du sælger på loppemarked eller over nettet, netop er købt med henblik på videresalg og fortjeneste. Så er der tale om virksomhed.

Fundet en sårbarhed - Hvordan rapporterer jeg noget til Re-Sport.dk?

Hos Re-Sport.dk er vores brugere sikkerhed en topprioritet. Vi arbejder hver dag på at forbedre sikkerheden, så Re-Sport.dk forbliver et trygt sted at handle for alle vores brugere.
Vi vil derfor meget gerne høre fra dig hvis du finder en sårbarhed på Re-Sport.dk platformen eller nogen af vores undersider. 
Vi beder dig skrive din rapportering til info@re-sport.dk.

Immaterielle rettigheder - Aftale om assistance til fjernelse af krænkende annoncer

Retmæssige ejere af ophavsrettigheder, varemærker eller andre immaterielle rettigheder kan rapportere annonceret indhold, som krænker deres rettigheder, og anmode om, at dette indhold fjernes. Du kan sende det ønsket pr. mail til info@re-sport.dk