fbpx

Gratis Markedsplads for alt sportsudstyr

Download vores gratis app, eller udforsk vores hjemmeside og find din sportsgren!

Sælg dit sportsudstyr

Re-Sport er en gratis portal for brugt sportsudstyr, hvor du kan sælge dit udstyr til andre brugere. Det gør du ved at oprette en bruger og det udstyr, som du ønsker at sælge.
Du kan tagge din annonce med sportsgren og brand, således køber har nemt ved at finde lige netop din annonce. 

Køb brugt sportsudstyr

Du har mulighed for at købe brugt sportsudstyr på Re-Sport. Du kan oprette en bruger kvit og frit, og efterfølgende finde det udstyr som du har interesse i. Du handler med andre brugere af Re-Sport, som ønsker at sælge det på markedspladsen. 

Sikker handel

Hos Re-Sport hæver vi overliggeren for handel mellem private. Vi tilbyder vores bruger 100% sikkerhed og billige fragtmuligheder, såfremt man registrerer sig med Nem-ID som Re-Sport bruger. Det betyder altså, at du ikke aldrig mere skal give dine personlige oplysninger til personen, som du handler med og aldrig mere skal snydes online. 

Bæredygtighed er fokus

Vi har sportsudøverne i fokus og det afspejles i vores platform, hvor vi har unikke filtreringsmuligheder, som har enorm relevans indenfor vores og hvert kundesegment. Re-sport er altså den eneste på markedet, der tilbyder den service som sportsudøverne ønsker for en god markedsplads.

Nyeste annoncer