Søg

Om Re-Sport

Verdenen mangler en dedikeret online markedsplads, hvor det er nemt at finde og sælge brugt sportsudstyr. Det er Re-Sport.dk. Den bringer nye services og brugervenlighed indenfor kategorien køb og salg af brugt sportsudstyr. Dermed bidrager den til øget glæde ved sporten man dyrker (bedre udstyr), et grønnere samfund (mindre smid væk) og en bredere tilgang af udøvere (folk der måske ikke har råd til nyt køber godt brugt) etc.

Re-Sport er gratis. Brugerne kan oprette salgsannoncen uden beregning. De kan tilkøbe eksponeret plads og ekstra services, men findes altså principielt nemt og gratis, hvis man ønsker. Vi har sportsudøverne i fokus og det afspejles i vores platform, hvor vi har unikke filtreringsmuligheder, som har enorm relevans indenfor vores og hvert kundesegment. Re-sport er altså den eneste på markedet, der tilbyder den service som sportsudøverne ønsker for en god markedsplads.

DE GRØNNE LØSNINGER

Vores fokus på bæredygtighed er også blevet set og anerkendt af Dansk Iværksætter Forening, hvor vi til efteråret 2020 er ’Grøn rollemodel’. Danmarks største iværksætterkampagne, som bliver udarbejdet i samarbejde med Dansk Iværksætter Forening og Global Entrepreneruship Week, har udvalgt Re-Sport som ’Grøn rollemodel’ i vores kamp for bæredygtighed.

Vi skal alle omstille os til en grønnere hverdag, nu og i fremtiden. En af måderne hvorpå vi kan gøre en forskel er ved at genbruge, udnytte og forlænge levetiden på sportsudstyr. Og alle bidrag tæller, små som store. Vores mål med Re-Sport er at optimere og revolutionere handel med brugt sportsudstyr. Vi øger sandsynligheden for, at folk køber og sælger brugt sportsudstyr. Det er grøn økonomi. Det er der mening i. Uanset om det er genbrug Kolding, genbrug Horsens eller et tredje sted - så vil Re-Sport altid være en løsning og det er en platform som kan bruges sideløbende med andre annonceringer.

Re-Sport er udtænkt og udviklet af de to professionelle fodboldspillere Jeppe Svenningsen og Allan Høvenhoff som ud over særlige evner som fodboldspillere har et særligt samfundssyn og iværksættergen. Udover Jeppe og Allan består teamet af Rune Bak Jacobsen. Rune Jacobsen er et unikum indenfor IT og softwareudvikling, og dagligt videreudvikler han markedspladsens egenskaber. Vi sætter en ære i at give dig og alle andre sportsudøvere en markedsplads der stemmer overens med jeres forventninger og ønsker.

”Re-Sport, når der går sport i genbrug”

Stifterne af Re-Sport Jeppe Svenningsen (tv) og Allan Høvenhoff (th)

Ønsker du at vide mere mere om vores koncept og mål for fremtiden, så kan du følge med på vores andre sociale platforme eller skrive til os direkte via Re-Sport. Genbrug er essentielt for os og vi gør en stor indsats for at brede budskabet ud. Vi er en genbrugsplads og genbrugsbutik som kan bruges på lige netop den måde brugerne har lyst. Vi er en online cykelhandler, som også har en golf driver og et par ski klar til dig.